Gudstjänst – Susanne Anevik

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Gudstjänst - Susanne Anevik Vi firar Gudstjänst tillsammans! Susanne Anevik predikar. Söndagsskola för barnen och fika efteråt för alla! Välkomna!

Gudstjänst – Tomas Åkesson

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Gudstjänst - Tomas Åkesson Vi firar Gudstjänst tillsammans! Tomas Åkesson predikar. Söndagsskola för barnen och fika efteråt för alla! Välkomna!

Gudstjänst – Per Anevik

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Gudstjänst - Per Anevik Vi firar Gudstjänst tillsammans! Per Anevik predikar. Söndagsskola för barnen och fika efteråt för alla! Välkomna!

Lovsångsgudstjänst – John Henrysson med team

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Lovsångsgudstjänst - John Henrysson med team Vi firar Lovsångsgudstjänst tillsammans! John Henrysson med team talar och leder i lovsång. Söndagsskola för barnen och fika efteråt för alla! Välkomna!

Gudstjänst med mässa – Jan Sköld

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Gudstjänst med mässa - Jan Sköld Vi firar Gudstjänst med mässa tillsammans! Jan Sköld predikar och leder mässan. Söndagsskola för barnen och fika efteråt för alla! Välkomna!

Gudstjänst – Jan Sköld

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Gudstjänst - Jan Sköld Vi firar Gudstjänst tillsammans! Jan Sköld predikar. Söndagsskola för barnen och fika efteråt för alla! Välkomna!

Gudstjänst – Sören Kennerberg

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Gudstjänst - Sören Kennerberg Vi firar Gudstjänst tillsammans! Sören Kennerberg predikar. Söndagsskola för barnen och fika efteråt för alla! Välkomna!

Gudstjänst – Eva-Lotta Kjellberg

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Gudstjänst - Eva-Lotta Kjellberg Vi firar Gudstjänst tillsammans! Eva-Lotta Kjellberg predikar. Söndagsskola för barnen och fika efteråt för alla! Välkomna!