Öppen kyrka – OBS! INSTÄLLT!

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Vi träffas och äter frukost tillsammans medan vi pratar och umgås, sjunger och har en kort andakt. En mötesplats öppen för alla daglediga, föräldralediga och dyl. Varje onsdagsförmiddag kl 10.00-11.30.

Öppen kyrka – OBS! INSTÄLLT!

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Kvällsöppet – OBS! INSTÄLLT!

EFS-kyrkan Hörby, Kungsgatan 18, Hörby EFS-kyrkan, Hörby

Vi äter kvällsmat tillsammans, umgås, spelar spel. Finns även körsång. Över tid kommer fler aktiviteter ordnas vid intresse. Varannan torsdagskväll (jämn vecka) kl 17.00-21.00

Kvällsöppet

Kvällsöppet