Våra verksamheter

Verksamheter EFS-kyrkan Hörby

Vi har många aktiviteter/verksamheter i vår kyrka.

Här hittar du mer information om dessa.

Gudstjänst

Vi firar gudstjänst i stort sett varje söndag dit alla är välkomna. Vi lyssnar till predikan, sjunger tillsammans, ber och avslutar med fikagemenskap.
Tiderna varierar mellan kl 11.00 eller 17.00.
Vid varje gudstjänst så finns det söndagsskola för barnen.

Alphakurs

Har du frågor? Gå Alpha! Vi tycker att alla ska ha möjligheten att utforska den kristna tron, ställa frågor och dela sina perspektiv. Vi börjar med mat, följt av ett intressant föredrag och avslutar med ett öppet samtal med högt i tak. Start? När det finns några som vill gå. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer eller är intresserad.

Någon att prata med

I vår kyrka finns själavårdare som du kan få prata med under tystnadsplikt. Du kan ta upp små och stora saker som du brottas med i livet. Vi tror att Gud vill möta oss och göra oss helare och friare, och samtal och förbön är ett sätt han använder för att göra det.
Kontakta oss här →

Kvällsöppet​

Vi äter kvällsmat tillsammans, umgås, spelar spel. Finns även körsång. Över tid kommer fler aktiviteter ordnas vid intresse.
Varannan torsdagskväll (jämn vecka) kl 17.00-21.00

Draget

En grupp för barn i låg och mellanstadiet. Vi gör olika
aktiviteter så som skytte, är i köket, scoutar, leker och tävlar, fikar och har en andakt.
Varannan fredag (jämn vecka) kl 18.00- 19.30.

Ungdomsgruppen

En grupp för ungdomar i högstadie- och gymnasieålder. Vi hittar på olika typer av aktiviteter, fikar och har en andakt.
Vi träffas varannan fredag, ojämn vecka kl 19.00-21-00.

Öppen kyrka

Vi träffas och äter frukost tillsammans medan vi pratar och umgås, sjunger och har en kort andakt.
En mötesplats öppen för alla daglediga, föräldralediga och dyl.
Varje onsdagsförmiddag kl 10.00-11.30.

Fikavagnen

En av våra verksamheter i EFS-kyrkan Hörby är att vi går ut på byn med fikavagnen och bjuder förbipasserande på fika och samtalar vår tro.
Fredagar 19.30, jämn vecka
Mer info kontakta Jakob Anevik

Förbönskväll med drop-in

Önskar du att någon ber för dig eller för någon som står dig nära? Välkommen på förbönskväll tisdagar med drop in-tid mellan kl 19.00-20:30

Stickträff hos Siri

Träff hos Siri med stickning och gemenskap.
Tisdagar 18.00-20.00, ojämn vecka

Smågrupper

Vi träffas och får bibelundervisning. Därefter diskussioner och gemenskap i mindre grupper.
Torsdagar 19.00-21.00, ojämn vecka.

Bönealtaret i Ernst Ahlgrensparken

Bönesamling i Ernst Ahlgrensparken
Lördagar kl. 11:00

Bibelläsningsgrupp

Vi träffas och läser ur bibeln tillsammans!
Måndag 19.00-20.30, jämn vecka

Körövning - King Street Gospel

Söndagar kl. 19:00-21:00.
Läs mer här eller besök vår Facebook-sida

Kvällsbön

Vi samlas och ber tillsammans.
Vardagskvällar 18.15-18.45